Offline markedsføring

Man kommer ikke udenom den trykte, offline markedsføring. Selv ikke i dag, hvor online markedsføring er det, alle taler om.

Din offline markedsføring skal måske bestå af en brochure, du kan vise dine kunder, et produktkatalog som viser dine varer smukt frem eller såmænd bare et visitkort, du kan give til dine fremtidige samarbejdspartnere.

Du har behov for den trykte markedsføring, når du skal møde dine kunder face-to-face, enten på messer eller i butikker, og du skal også bruge skilte, plakater, kataloger, annoncer, magasiner, aviser, produktblade, tekniske tegninger, produktblade eller manualer – Cat Creation laver det hele for dig!

For selvom den trykte, offline markedsføring ikke er så synlig som tidligere, er der stadig mange brancher, der har behov for offline markedsføringsmateriale.

Jeg har tæt på 20 års erfaring med offline markedsføring, og har gennem årene skabt mig et godt og solidt netværk med de bedste aktører, hvilket i sidste ende giver dig de bedste priser og de flotteste resultater. Jeg har en stor, tilfreds kundeskare, som vender tilbage til Cat Creation igen og igen, fordi de ved, at jeg forstår hvad de taler om, og kan udtrykke deres ønsker; også selvom de ikke helt selv ved, hvad de vil have.

Har du det på samme måde? Så kontakt mig allerede i dag for en uforpligtende samtale om din offline markedsføring. Hvem ved? Måske kan jeg også hjælpe dig med din online markedsføring